3-dnevni začetni tečaj podaljševanja nohtov - Ritzy Nails Slovenija
Email: info@ritzy-nails.si tel: +386 40 860 785

Košarica

3-DNEVNI ZAČETNI TEČAJ

 

Tečaj je primeren za vse, ki si želite ustvariti kariero v nohtni industriji. Namenjen je popolnim začetnicam, kot tudi dekletom katere želite izpiliti in obnoviti že osvojeno znanje. Na tečaju boste spoznali najnovejše trende, tehnike in inovacije v svetu manikire. S poudarkom na celoviti negi nohtov boste pridobili znanje o pripravi nohtov, oblikovanju, poliranju, nanosu laka ter uporabi gelov in drugih dodatkov. Naučili se boste različnih tehnik oblikovanja nohtov, vključno z naravnimi nohti, podaljški, oblikovanjem obnohtne kožice in dekoracijo z različnimi vzorci, barvami in dodatki.

1. DAN – PERMANENTNO GELIRANJE & KOMBI MANIKIRA

 

Prvi dan se spoznamo s teorijo o zgradbi nohta, higieno (sterilizacija & dezinfekcijia), vrste nohtov, okužbe in bolezni nohtov. Spoznali bomo material in propomočke za delo.

 • predstavitev pripomočkov za pravilno pripravo naravnega nohta
 • predstavitev brusnih nastavkov za kombi manikiro
 • spoznamo sistem BIAB in klasično permanentno geliranje z gradilnimi bazami

 

Po teoriji sledi praktični del tečaja, kjer spoznate pravilno tehniko permenentnega geliranja, pripravo naravnega nohta na nanos materila in pravilno uporabo brusilnega aparata in nastavkov za kombinirano manikiro. Naredi se celoten set nohtov na svojem modelu.

Skozi individualno usmerjanje in povratne informacije boste pridobili samozavest in spretnosti, ki vam bodo omogočile izvajanje kombinirane manikire na profesionalni ravni.

Poleg praktičnih veščin bomo na tečaju poudarili tudi pomembnost higiene, varnosti in komunikacije s strankami. Naučili se boste, kako pravilno uporabljati in vzdrževati orodja ter skrbeti za sterilnost in čistočo delovnega okolja. Prav tako vam bomo predstavili najboljše prakse za svetovanje strankam, prepoznavanje njihovih želja ter nudenje individualnih in osebnih storitev.

2. DAN – SALONSKA OBLIKA COFFIN-KOCKA

PODALJŠEVANJE S ŠABLONO

Geliranje nohtov v obliki kocka (square) in coffin (coffin-shaped) je sodoben in trendovski pristop k oblikovanju nohtov. Obe obliki sta priljubljeni zaradi svoje sodobnosti, urejenosti in estetske privlačnosti.
Pomembno je doseči ravne in enakomerne stranice ter pravilne dimenzije nohtov v obliki kocke.
Pri geliranju nohtov v obliki coffin se postopek začne na podoben način. Po nanosu baznega gela se gel nanaša tako, da se oblikuje pravokotna oblika nohta, ki se koničasto zožuje proti konici. Ta koničasta oblika daje nohtom eleganten in dramatičen videz. Pomembno je doseči pravilne proporce in simetrijo, da se doseže želeni videz nohtov v obliki coffin. Vse to se naučimo na tečaju.
 • Predstavitev materialov, pripomočkov s katerimi boste delali (gradilni gel)
 • Priprava mize (delovnega prostora)
 • Pravilna priprava naravnega nohta na nanos materiala
 • Pravilna priprava in obdelava obnohtne kožice z kombinirano manikiro (uporaba brusilnika in nastavkov)
 • Teorija podaljševanja tehnike z uporabo klasičnih šablon
 • Pravilna priprava in zarez šablone
 • Pravila podstavitev šablone
 • Geliranje v salonski kvadrat/coffin
 • Pravilno piljenje s pilico in brusilnikom (pravilna izbira brusnih nastavkov)
 • Izdelava vseh desetih nohtov na svojem modelu !

3. DAN – SALONSKA OBLIKA MANDELJ

PODALJŠEVANJE S ŠABLONO

Tretji dan se na tečaju naučimo geliranje v obliko mandelj. Uporaba gel tehnike & akril gel sistema.

 

 • Pravilna priprava in obdelava obnohtne kožice z kombinirano manikiro (uporaba brusilnika in nastavkov)
 • Risana francoska, babyboomer …
 • Pravilno piljenje s pilico in brusilnikom (pravilna izbira brusnih nastavkov)
 • Izdelava vseh desetih nohtov na svojem modelu !
 • Prikaz pravilne korekture

Informacije

Cena INDIVIDUALNEGA 3-DNEVNEGA ZAČETNEGA tečaja je 800€ + 22% DDV. Termni se izvajajo po predhodnem dogovoru.

Cena SKUPINSKEGA 3-DNEVNEGA ZAČETNEGA tečaja je 650€ + 22% DDV. Skupinski tečaj je skupina max. 3 tečajnic.

Mesto na tečaju si zagotovite po plačilu 30% akontacije od cene tečaja. Preostali znesek poravnate na dan tečaja.

Na dan tečaja Vam nudimo 15% popusta na vse izdelke Ritzy Nails. Tečaj traja vsak dan okvirno 5-6 ur. Za uspešno izvedbo tečaja potrebujete svoj model, ki ni nohtna stilistka.

V tečaj je vključen pisni material (skripta) katera vam omogoča obnovitev znanja pridobljenega na tečaju in ves material, ki se uporablja na tečaju.

Po končanem tečaju boste prejeli certifikat, ki potrjuje vaše usposobljenosti na področju kombinirane manikire in podaljševanja / geliranja noht. S tem boste pridobili zaupanje strank, saj bodo vedele, da se lahko zanesejo na vaše strokovno znanje in izkušnje.

Termini

ZBIRAMO PRIJAVE ZA SEPTEMBER 2024

ZA PRIJAVO nam pišite na kontaktni obrazec ali na mail info@ritzy-nails.si

INDIVIDUALNI tečaj po dogovoru!!! ZA PRIJAVO NAM PIŠITE PROSIM NA KONTAKTNI OBRAZEC

Tečaj poteka 3 dni, s pričetkom ob 8.00h in traja okvirno do 14.00h

Skupinski tečaj se izvaja na lokaciji salona na Čopovi ul. 9c v Slovenski Bistrici.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA RITZY NAILS AKADEMIJO ? 🙂

Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi se morali odločiti za našo akademijo:

 1. Izkušeni mentorji: Naša akademija ponuja strokovno usposabljanje pod vodstvom izkušenih mentorjev, ki so mojstri svojega dela. Imeli boste edinstveno priložnost učiti se od vrhunskih strokovnjakov in pridobiti dragocene nasvete ter trike, ki vam bodo pomagali izpopolniti svoje spretnosti.
 2. Celovito usposabljanje: Naš program usposabljanja vključuje vse vidike nohtne nege in stiliziranja. Ne samo, da se boste naučili tehnik geliranja, oblikovanja in dekoriranja nohtov, temveč boste pridobili tudi znanje o higieni, anatomičnih značilnostih nohtov in uporabi najnovejše opreme in izdelkov.
 3. Praktično delo: Pri nas verjamemo v poudarek na praktičnem delu. Med usposabljanjem boste imeli veliko priložnosti za vajo na modelih in pridobivanje praktičnih izkušenj, ki so ključnega pomena za razvoj svoje kariere.
 4. Individualna pozornost: Verjamemo v individualen pristop k poučevanju. Naša akademija omejuje število udeležencev, da lahko mentorji zagotovijo večjo pozornost vsakemu posamezniku in se osredotočijo na njihove specifične potrebe in cilje.

Prijava na tečaj