O nas - Ritzy Nails Slovenija
Email: info@ritzy-nails.si tel: +386 40 860 785

Košarica

O Ritzy Nails

Ritzy Nails je blagovna znamka za nohtne stiliste katera ima sedež na Irskem. Svoje distributerje ima v 21 različnih državah, v Sloveniji je to Kotiček Preobrazbe.

V naši ponudbi izdelkov imamo vse kar potrebujete za kakovostno izdelavo nohtov. Veliko izbiro različnih gradilnih gelov in akril gelov, BIAB sistem,  Fiber in Rubber baze za permanentno lakiranje, ter več kot 450 barvnih odtenkov gel lakov in seveda vse pripomočke za delo v salonu.

V podjetju Ritzy Nails vemo, da je visokokakovostno usposabljanje bistvenega pomena za najboljši začetek tistih, ki načrtujete kariero v svetu manikure zato imamo na voljo tudi tečaje kateri so prilagojeni vsakemu posamezniku. Izobraževanja v Ritzy Nails Akademiji vam zagotovijo vso potrebno znanje  ( teoretično & praktično ) za uspešno delo nohtne stilistke.

Uradni zastopnik in distributer za Ritzy Nails Slovenija je Kotiček Preobrazbe, ( Ritzy edukator Polona Kropec) kateri izvaja tudi vsa izobraževanja za nohtne stiliste. Vsa izobraževanja potekajo v Slovenski Bistrici v našem razstavnem salonu, kjer si lahko vse izdelke tudi ogledate.

SALON IN TRGOVINA

KOTIČEK PREOBRAZBE, Polona Kropec s.p.,
Trnovec pri Slovenski Bistrici 21,
2310 Slovenska Bistrica

RITZY RAZSTAVNI SALON: Čopova ulica 9c,
2310 Slovenska Bistrica – KONTAKT 040 860 785

Web: https://www.koticek-preobrazbe.si/
Tel.: +386 40 860 785
Mail salon: info@koticek-preobrazbe.si
Mail trgovina: info@ritzy-nails.si

Kdo smo 🙂

ZAKAJ IZBRATI NAS

Podpora strankam

Naš cilj je kvalitetna in hitra pomoč našim strankam, zato se potrudimo, da na vsako vprašanje odgovorimo najkasneje v 24. urah

Brezplačna poštnina

Ob nakupu nad 100€, vam podarimo brezplačno poštnino!

Hitra dostava

Naročila do 14.00 ure, odpremimo še isti dan. Čas dostave je 1-2 delovnih dni.