O nas - Ritzy Nails Slovenija
Email: info@ritzy-nails.si tel: +386 40 860 785

Košarica

O Ritzy Nails

Smo inovativna blagovna znamka, saj je naše podjetje vedno prvo, ki ponuja najnovejše izdelke. Nenehno spremljamo nenehno spreminjajoč se trg izdelkov za nego nohtov in preučujemo povpraševanje po njem.

Ritzy Nails je blagovna znamka katera ima sedež na Irskem. Svoje distributerje ima v 12 različnih državah po vsem svetu s celostno ponudbo izdelkov za nohtne stiliste. V svoji ponudbi izdelkov imamo različne gradilne gele, akrilne gele, gel lake za permanentno lakiranje, ter več kot 400 barvnih odtenkov gel lakov.

V podjetju Ritzy Nails vemo, da je visokokakovostno usposabljanje bistvenega pomena za najboljši začetek tistih, ki načrtujejo kariero v industriji nohtov. Nudimo vam vrhunske izdelke za nohte in tečaje, ki so prilagojeni vsakemu posamezniku.

Uradni zastopnik in distributer za Ritzy Nails Slovenija je Kotiček Preobrazbe, kateri izvaja tudi vsa izobraževanja za nohtne stiliste.

SALON IN TRGOVINA

KOTIČEK PREOBRAZBE, Polona Kropec s.p.,
Trnovec pri Slovenski Bistrici 21,
2310 Slovenska Bistrica

PE SALON: Čopova ulica 9c,
2310 Slovenska Bistrica

Web: https://www.koticek-preobrazbe.si/
Tel.: +386 40 860 785
Mail salon: info@koticek-preobrazbe.si
Mail trgovina: info@ritzy-nails.si

Kdo smo 🙂

ZAKAJ IZBRATI NAS

Podpora strankam

Naš cilj je kvalitetna in hitra pomoč našim strankam, zato se potrudimo, da na vsako vprašanje odgovorimo najkasneje v 24. urah

Brezplačna poštnina

Ob nakupu nad 100€, vam podarimo brezplačno poštnino!

Hitra dostava

Naročila do 14.00 ure, odpremimo še isti dan. Čas dostave je 1-2 delovnih dni.